Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

For The Love Of Your Car

Om Rust Check behandlingene

Den "usynelige" tynnstoffbehandlingen

En Rust Check antirustbehandling omfatter ikke bare understell og hulrom på kjøretøyet.
Vi behandler også karosseriet utvendig! Det vil si rundt antenner, listverk, låser, vindspussere, eller andre påmonterte, og dermed rustfremkallende detaljer. Våre produkter avgir også en svak og behagelig lukt. Det har vi fått mange positive kommentarer om. Produktene inneholder IKKE animalsk fett, og tiltrekker ikke gnagere til kjøretøy eller garasje/lagringsplass.

I motsettning til de fleste andre behandlingmetoder, kan Rust Check påføres i all slags vær, året rundt. Dette på grunn av den unike evnen middelet har til å drive ut vann og fuktighet. Det er faktisk mulig å se at Rust Check bytter plass med vannet med det blotte øye!

En "Rust Check behandling" må ikke forveksles med en "vanlig" oljebehandling med tykk eller oppvarmet olje! Rust Check består av en hemmelig blanding med kjemikalier som mange har forsøkt å imitere, men ingen har klart å kopiere. De er blandet med et petroleumsprodukt som kan sammenlignes med baby olje, medisinske og kosmetiske oljer. Rust Check er designet for maksimal krype og hefte evne. Dette for å krype inn i de trangeste skjøter og falser, for så å drive ut fuktighet og kondens. Det er umulig å få til en tilfredsstillende sprøytetåke hvis ikke produktet er tynt nok. Sprøytetåken legger seg på overalt i hulrommene på kjøretøyet. Dette er utrolig viktig for å få en tilfredsstillende beskyttelse! Det er ikke tykkelsen på beskyttelsen som teller. Det er produktenes egenskaper, og selvfølgelig også påføringen som er viktigst! Det er meget viktig at ingen dreneringshull tettes, og at produktet ikke trekker til seg støv og grus i tykke lag under bilen! Det medfører den farlige svampeffekten på sikt. Det er selvfølgelig viktig at sprøyteintervallene følges. Det er bedre med et tynt lag av gode produkter ofte, enn et tykt lag av dårlige som attpå til kan sprekke.

Rust Check vedlikeholder elektriske anlegg, og smører opp bevegelige deler i for eksempel bildører. De fleste andre sprøytemiddel fabrikantene advarer mot å rette strålen mot slike ting i sprøyteskjemaene sine.

Det er fordi midlene ofte er for tykke. De kan også forårsake kortslutninger i de elektriske komponentene eller ledningsnett.

Det er også viktig å nevne at Rust Check ikke tetter de viktige dreneringshullene i karosseriet. Det er heller ikke mulig for Rust Check å sprekke, men middelet kryper lett inn i gammel understellsmasse med sprekkdannelser, og driver ut fuktighet.

Tilleggsbehandlinger i sort eller transparent farge

Rust Check har utviklet to typer tykkstoff for bruk i kombinasjon med det originale Rust Check stoffet. De har begge en geleaktig konsistens som aldri kan sprekke, slik som mange av våre konkurrenteres produkter gjør over tid. Disse produktene sprøytes utenpå hele understellet, og i hjulhusene. Det ene tykkstoffet er sort, og gir kjøretøyet en meget god beskyttelse, samtidig som det gir et meget bra visuelt inntrykk. Understellet fremtrer som nytt! Dette er meget populært på firehjulstrekkere og andre kjøretøy med synlig ramme. Produktnavnet er ”Coat & Protect.” Det andre tykkstoffet er transparent, og er mest brukt på nyere eller nyrestaurerte kjøretøyer uten nevneverdig rust på understellet. Det er noe tynnere i konsistensen enn det sorte, og gir også en meget god beskyttelse.

Gjør det selv produkter

Vi har kun fått gode tilbakemeldinger på våre sprayprodukter! Ingen har klaget på produktene så langt.

Vår bestselger er den røde Rust Check Rust inhibitor sprayen som er en versjon av tynnstoffet med utrolig gode smøre og krype egenskaper. Den går unna som varmt hvetebrød! Dette er mekke entusiastene og de profesjonelle mekanikernes ønskeprodukt. De som har begynt å bruke den, bare ”må ha det”! Dette er den ultimate multisprayen.
Prøv selv!


Vi har også merket at Rust Checks Coat & Protect har falt i smak hos de som har prøvd den en stund. Vi selger mye av den til profesjonelle mekanikere og reparatører. Den ”grønne” er fortreffelig alene eller i kombinasjon med den ”røde”.
Disse produktene har så magne bruksområder at kun fantasien setter grenser! ”Alle” trenger en Rust Check Spray en gang i blant! Spray inn alt som skal vinterlagres, og bli glad neste vår! Alt blir så utrolig mye lettere å ha med å gjøre når det skal taes i bruk om våren.

 

Film

- Rust Check 2004
  30 sec (5,5 mb)


- Rusties
  30 sec (5,5 mb)

En "Rustie" er et metallspisende uhyre, som kan ses på bildet, eller på den fancy reklamefilmen "rusties".


 

 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn