Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

For The Love Of Your Car

Om Rust Check Norge

ISORust Check Norge ble etablert i Norge i desember 2000. Grunnelegger er Magnus Soli Jr. Han har drevet selvstendig i bilbransjen siden slutten av 80 tallet. Av erfaring fra Rust Check har Soli over20 års praksis, samt opplæring hos Rust Check Corporation i Canada.

Vi ønsker å få startet flest mulig sprøyteverksteder i tettsteder i Norge og Nord- Europa. Rust Check er en miljøvennlig metode å antirustbehandle biler på, og er nr. 1 i sin nisje i Nord Amerika. Vårt mål er å la Rust Check bli en del av folks obligatoriske bilvedlikehold.

Våre kunder er privatpersoner, bedrifter, offshore og offentlig sektor. Vi har flest privatkunder, men har også bilfirmaer som kunder.

Vi arbeider for tiden lokalt, men vil jobbe aktivt for å utvide virksomheten til hele landet og Nord- Europa på sikt. Rust Check Corporation ligger i Toronto i Canada og har underavdelinger i USA, Japan, Tyskland, Korea, Karibien, Norge og India. Etter utvidelsen til India 2004, er Rust Check verdens største antirustfirma for bil.

  

Våre åpningstider:

mandag – fredag 9-17.

Ellers etter avtale.


 

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn